Testimoniale

Am ales sa lucram cu compania AEK Security ca furnizor de servicii de securitate integrate datorita disponibilitatii si a calitatii deosebite a serviciilor prestate.

client

COLDWELL BANKER

Organizarea AEK Security este dupa modelul militar, cu un corp de paza disciplinat, coordonat in permanenta de inspectorii de teren.

EWAS

Echipa AEK Security, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de securitate.

client

Colliers International

Recomandam compania AEK Security ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie.

client

MARCO Management

Recomandam SC AEK Security Division ca partener strategic, in primul rand datorita calitatii serviciilor pe care le pune la dispozitie cu promptitudine, pentru seriozitatea angajatilor si pentru profesionalismul de care dau dovada.

client

Milenium Pro Design

Seriozitatea si profesionalismul angajatilor AEK Security Division ne-au demonstrat ca aceasta societate dispune de managementul si experienta necesara pentru a activa cu succes in domeniul serviciilor de securitate.

client

Auchan

Recomandam AEK Security Division drept un partener profesionist care ne asigura sprijinul in gasirea celor mai bune solutii de paza si protectie pentru compania noastra. Speram ca si pe viitor sa avem o colaborare la fel de eficienta si prompta, care este atat in beneficiul nostru cat si al clientilor nostri.

client

BRICO Store

Recomandam AEK Security Division in primul rand pentru calitatea serviciilor pe care le pune la dispozitie cu promptitudine, pentru seriozitatea angajatilor si pentru profesionalismul de care dau dovada.

client

Carrefour Romania

Am ales sa colaboram cu firma SC AEK Security Division SRL ca furnizor de servicii de paza si protectie pentru competenta profesionala, seriozitatea, operativitatea si flexibilitatea pe care le-au demonstrat, avand totodata si cel mai bun raport calitate / pret.

Degi Titan

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea cu SC AEK Security Division SRL! Avem un feedback bun atat de la chiriasii care isi desfasoara activitatea in spatiile noastre, cat si de la clientii centrelor comerciale. Calitatea oamenilor si flexibilitatea acestei companii o diferentiaza pe piata serviciilor de calitate, detasand-o in preferintele noastre de competitorii sai. Recomand AEK Security Division ca fiind un colaborator de incredere pentru orice companie cu care va relationa.

client

IMMOCHAN

AEK Security Division este un partener de afaceri serios si dedicat care de fiecare data a abordat cu responsabilitate obligatiile contractuale si care a dat dovada de profesionalism si discretie. Pe parcursul desfasurarii contractului, agentii si-au indeplinit cu seriozitate atributiile specificate in fisa postului iar conducerea societatii a raspuns prompt tuturor solicitarilor noastre si a dat dovada de flexibilitate in rezolvarea problemelor.

client

Leroy Merlin

Vreau să-mi exprim satisfactia pentru profesionalismul echipei AEK. Vom solicita serviciile dvs. si pentru proiectele viitoare.

client

DAY GROUP

Suntem  mulțumiți de serviciile de securitate oferite de AEK Security și recomandăm potentialilor beneficiari cu incredere.

client

KANAL D

Apreciem  profesionalismul și serviciile oferite de-a lungul anilor de cand lucram  cu firma AEK Security cat si flexibilitatea de care acestia dau dovada.

client

GLOBALWORTH

Vă mulțumim că ați lucrat cu noi pentru a dezvolta cel mai bun plan de securitate pentru a satisface nevoile școlii noastre. Securitatea este o problemă extrem de stringentă la școala noastră și nu este nimic mai important pentru noi decât asigurarea faptului că elevii și personalul nostru sunt în siguranță. Sugestiile pe care le-ați furnizat au fost exact ceea ce căutam și chiar s-au întâlnit cu bugetul nostru

client

Complexul Educational Laude-Reut

Ca și cele mai multe companii, AEK Security mi-a promis un serviciu excelent, ceea ce m-a uimit insa, a fost faptul că au oferit cu adevarat acest lucru.

client

CONSTRUDAVA BUSSINES CENTER

Dacă aveți nevoie de o companie ai carei agenti sunt susținuti de o echipă de management orientată spre client, va recomand AEK Security

client

KFC

Serviciile dvs. au fost cele mai bune pe care le-am avut după ce am încercat multe alte companii de pază, în numele echipei noastre, am dori să mulțumim băieților pentru succesul în activitate.

client

BRICO

Nu toate companiile de securitate ofera acelasi tip de servicii, iar acești tipi o dovedesc! Am recomandat (și am folosit) această companie de securitate pentru câteva din cladirile noastre rezidențiale.

client

ONIX RESIDENCE

Dacă sunteți în căutarea unei companii de securitate care are integritate, apelati la AEK Security. Îi recomandam cu incredere!

client

VASTINT

Cea mai muncitoare echipă de securitate cunoscută. Vă recomandăm foarte mult pentru orice eveniment. Personal instruit și cu initiativa!

client

EDEN CAPITAL

Foarte profesionisti și rapizi. Serviciul pentru clienți excelent și buni cunoscatori ai industriei de securitate.

client

PRAKTIKER