Despre noi

Profesionalism, Integritate si Experienta la dispozitia dumneavoastra!

Filozofia noastra se bazeaza pe faptul ca un agent de securitate calificat, avand in spate un management solid si sustinut de o baza de date computerizata si o tehnologie de ultima ora, este solutia optima pentru prevenirea riscurilor de securitate si eliminarea pierderilor / furturilor in obiectivele pentru care asiguram securitatea.

SC AEK Security Division SRL, companie privata cu capital integral romanesc, desfasoara din anul 2011, sub aceiasi denumire, servicii de protectie a bunurilor si persoanelor, interventie rapida, instalare sisteme antiefractie, antiincendiu si antipanica. AEK Security a investit constant in elemente de logistica si in pregatirea agentilor sai pentru a atinge cele mai inalte standarde in domeniu. Modul riguros de selectie si control constituie un avantaj, AEK Security Division fiind una dintre putinele societati de paza cu agenti cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, proveniti din mediul urban si avand studii medii,.

Experienta managementului companiei, acumulata in cei peste 25 ani de prestari de servicii de securitate la cel mai inalt nivel, servicii de securitatea desfasurate pentru toate tipurile de obiective care necesita aceste servicii (retail mic, mediu, mare, cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, obiective industriale, societati de constructii etc) recomanda AEK Security Division drept furnizorul si partenerul ideal pentru prevenirea riscurilor de securitate.

AEK Security Division ofera resursele unei companii mari, dar abordeaza managementul de proiect cu implicarea specifica organizatiilor mici. Deoarece sunt cunoscute bresele sistemului de profil existent pe piata din Romania in acest moment, AEK vine in sprijinul clientilor sai cu un aport sporit de securitate, printr-un sistem de paza militarizat, datorat atat modului de selectie, instruire si control, procedurilor de lucru create pentru fiecare obiectiv in parte, cat si modului de control al executarii serviciului de paza.

Agentii de paza sunt selectionati in urma unor testari psihologice si pe baza probelor de aptitudini.

Ne-am angajat spre excelenta si pentru a preveni ca posibilele probleme sa nu devina reale. Noi nu reactionam doar in situatii de criza, noi suntem in favoarea masurilor de prevenire.