021-9207   FACEBOOK AEK Certificat: SR OHSAS 18001:2008 / SR EN ISO 9001:2008
ALARME,CCTV si SISTEME DE ACCES CONTROL SERVICII DE SECURITATE VIP AGENTI DE SECURITATE si PATRULELE DE CONTROL SERVICII DE INVESTIGATII si DETECTIVI PARTICULARI


Profesionalism, Integritate şi Experienţă la dispoziţia dumneavoastră!

Filozofia noastră se bazeaza pe faptul că un agent de securitate calificat, susţinut de o bază de date eficiente, computerizată şi tehnologie de ultima ora , este mult mai eficient decât cinci paznici, slab pregatiti, care au o înţelegere limitată a "imaginii de ansamblu”.

S.C. AEK Security Division si-a impus ca target asigurarea serviciilor de securitate la cel mai inalt nivel de calitate iar in acest sens au fost investite resursele necesare atat in logistica societatii cat si in pregatirea agentilor de paza pentru o buna desfasurare a activitatilor de paza. Modul riguros de selectie si control constituie un avantaj, deoarece suntem una dintre putinele societati de paza cu agenti incadrati in serviciu care au varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani, studii medii si provin din mediul urban.

Experienta managementului societatii acumulata in cei 15 ani de prestarii servicii de securitate la cel mai inalt nivel, recomanda S.C. AEK Security Division drept furnizorul / partenerul ideal, pentru prevenirea riscurilor de securitate.